IFM Yeşilköy – İstanbul Mobilya Fuarı Röportaj


2022 İstanbul Mobilya Fuarı’nda standımızı ziyaret eden @fuartv ekibine, bu güzel yayından ötürü teşekkürlerimizi sunarız.

 

 

Fuar TV Muhabiri:  Merhaba Fuar TV izleyicileri bugün sizlere İstanbul Fuar Merkezi’nden sesleniyoruz. Muhteşem bir firmadayız. Mobilya Fuarı’nda yerini alan İstanbul Sanat Ferforje’ ye  konuk olduk ve firmamızın kurucusu Sayın Erol UÇAR ile birlikteyiz. Bakalım bize neler aktaracak?

Erol UÇAR: Merhaba, Hoş geldiniz.

Fuar TV Muhabiri: Hoş bulduk Erol Bey yani nasıl anlatsam? Hani derler ya anlatılmaz yaşanır mekanlar vardır. Gerçekten de bu stant öyle bir güzelliği yansıtıyor. İyi ki varsınız diyorum. Tüm buraya gelecek konuklar adına

Erol UÇAR: Çok teşekkürler. Sağ olun

Fuar TV Muhabiri: Fuardayız malum, ikinci günün coşkusunu yaşıyoruz. Hep birlikte ilk günkü kar bizi biraz etkiledi. Ama bugün sanki biraz daha hareket hakim ama sizden dinlemek isterim. Genel bir değerlendirirsek nasıl geçiyor ve geçecek fuar?

Erol UÇAR: Yani güzel, güzel geçiyor. Mutluyuz.

Fuar TV Muhabiri:  O zaman bu mutluluk gelecek günlerde artarak sizinle olsun inşallah

Erol UÇAR: İnşallah

Fuar TV Muhabiri:  Ve geliyoruz bu güzel firmaya. Hani derler ya nesiller boyu güzelliğin adresi. O zaman adres belli diyoruz. İstanbul Sanat Ferforje anlatalım buyurun

Erol UÇAR: İsmim Erol UÇAR Yaklaşık 17 yıldır bu işi yapıyorum. Babamdan ve Amcam dan sonra ben devraldım. Özel üretim ferforje yapıyoruz.

Fuar TV Muhabiri:  İddialıyız.

Erol UÇAR: Evet İddialıyız

Fuar TV Muhabiri:  Altını çiziyorum kesinlikle

Erol UÇAR: Tabi ki de kesinlikle

Fuar TV Muhabiri:  Yerimiz nerede?

Erol UÇAR: İkitelli  Organize Sanayi Marmara Sanayi Sitesi’nde

Fuar TV Muhabiri:  Bir Showroomumuz var aynı zamanda

Erol UÇAR: Tabii tabii Showroomumuz var.

Fuar TV Muhabiri:  Üretim de orada gerçekleşiyor.

Erol UÇAR: Tabi ki Üretimde orada gerçekleşiyor.

Fuar TV Muhabiri:  Harika bir güzellik

Erol UÇAR: Tabii tabii

Fuar TV Muhabiri:  Peki genel anlamda ürün gamını değerlendirecek olursak nerelerde varsınız diyebiliriz?

Erol UÇAR: Villa, Malik hane, Özel mülklerin ferforje korkulukları, sandalye, masa yani her şey aslında demir ile alakalı her yerdeyiz.

Fuar TV Muhabiri:  Yani demirle alakalı her yerdeyiz değil mi? ama burada size ayrıcalıklı kılan tabiri caizse ilmek ilmek sizler için işliyoruz.

Erol UÇAR: Tabi tabi biraz bu konuyu açalım mı?

Erol UÇAR: Biz de şöyle müşterilerimizin hayalindeki ürünleri ya da mimarımızın tasarladığı bütün ürünleri çizimleri yapıldıktan sonra müşterilerimize sunuyoruz. Müşterilerimiz onayladıktan sonra imalata geçiriyoruz. Bunların birebir çıktıları alınıyor. Onu ustalarımız Ocak’ta ısıtarak tek tek işliyorlar. Nakış gibi düşünün. Sonra boyanıp yerlerine montajını yapıyoruz. Çok da güzel Ürünler Çıkıyor.

Fuar TV Muhabiri:  Boyada istenilen renkler var mı?

Erol UÇAR: Tabi tabi istediğiniz bütün renkleri yapıyoruz ve ürünlerimize 20 yıl paslanmazlık garantisi var

Fuar TV Muhabiri:  Ciddi bir seneden bahsediyoruz

Erol UÇAR: Evet

Fuar TV Muhabiri:  İddialıyız

Erol UÇAR: Tabii.

Fuar TV Muhabiri:  Nesiller boyu Kalitenin adresiyiz diyorsunuz.

Erol UÇAR: Tabi

Fuar TV Muhabiri:  Bu cümle öyle bakarsan buradaki bu muhteşem avize şu anda arkadaşlar görüyorlardır yani ekranda yansıyordur bütün bu güzellikler ama. Yani tabiri caizse ferforje deyince hemen demir parmaklıklar gelir aklına ve olmadı kapılar olmadı  korkuluklar ve tırabzanlar gelir, ama aslında demirin olduğu bu muhteşem gerçek avize den muhteşem bir Kartal heykeline, diğer taraftan bir Aslan objesine ve daha nicelerini arkamızdaki gardırop örneğindeki gibi yansıtabiliyoruz

Erol UÇAR: İşin sanatındayız.

Fuar TV Muhabiri:  Dimi işin sanatındayız.

Erol UÇAR: Evet

Fuar TV Muhabiri:  Çünkü eskiye dönüş var şu anda eski o demir karyolalarda şu anda muhteşem bir tablo oluşturuyor. Mesela eski dikiş makinalarının ayakları gibi.

Şu anda yani demirin olduğu güzellikler evimize o kadar güzel hava katıyor ki

Erol UÇAR: Öyle

Fuar TV Muhabiri:  Bizler bunu Tabii konukların da talepleriyle doğru orantılı olarak geliştiriyoruz. Anladım biraz evvelki cümleden, peki sadece İstanbullular mı yararlanıyor bu hizmetten?

Erol UÇAR: Yurtdışına da ihracatlarımız var. Bütün ülkelere, iç piyasa da  Yani bütün iç piyasada üretimlerini ve sevkiyatlarımız var. Montajları da kendimiz yapıyoruz. Müşterilerimiz isterse tabi

Fuar TV Muhabiri:  Özellikle Yurtdışı için konuşuyorum yani sizin sitenize girerek modellerini beğenerek sipariş mi veriyorlar?

Erol UÇAR: Tabii Sitemize giriyorlar oradan modelleri beğeniyorlar

Fuar TV Muhabiri:  www.istanbulsanatferforje.com a tıklayıp beğendikleri ürünlerin kodunu verip ölçülerini söylüyorlar ve renkleri söyleyip sipariş veriyorlar.

Erol UÇAR: Bizde ona göre üretimini yapıyoruz, fiyatını veriyoruz. Anlaştığımız taktirde  sevk ediyoruz.

Fuar TV Muhabiri:  Zaten belirli bir teslimat süresi veriliyor.

Erol UÇAR: Bizde montajını yapıyoruz Tabii ki.

Fuar TV Muhabiri:  O zaman sadece İstanbul değil,Türkiye değil tüm dünyadayız. Bir tık kadar yakınız.

Erol UÇAR: Aynen öyle

Fuar TV Muhabiri:  Peki bizler çok klasik olacak ama neden sizi tercih etmeliyiz? O kadar çok ferforje firması var ki.

Erol UÇAR: Biz kaliteli ürünler yapıyoruz. İşimizi severek yapıyoruz. Ben değil sadece ustalarımız da böyle hepsi severek işlerini yapıyorlar ve ürünlerden de belli değil mi zaten?

Fuar TV Muhabiri: Kesinlikle dedik ya o röportajın başında yani o kadar muhteşem stant ki röportaj bitsin istemiyorum. Bu stanttan gerçekten çıkmak istemiyorum. Nice nice fuarlarda görüşmek dileğiyle. En son soruyu soruyorum o zaman diyorum ki hedefler neler?

Erol UÇAR: Hedefimiz durmak yok, yola devam.

Fuar TV Muhabiri:  Hep daha iyi

Erol UÇAR: Hep aldığımız bayrağı daha ileriye götüreceğiz, ben babamdan, amcam dan aldığım bayrağı daha ileriye götüreceğim inşallah

Fuar TV Muhabiri:  Ama altını çiziyoruz hep aynı kalite

Erol UÇAR: Tabii tabii her zaman aynı güven. Kaliteyi kaybettiğiniz zaman kendinizi kaybedersiniz aslında

Fuar TV Muhabiri:  O yüzden de o muhteşem garanti 20 yıl paslanmazlık garantisi ile birlikte bu muhteşem ürünleri sunuyoruz.

Erol UÇAR: : Evet

Fuar TV Muhabiri:  Bir tek şunu vurgulamak istiyorum. Değerli izleyicilerimiz için bunu vurgulamak istiyorum. Bizler sadece bu tip çalışmıyoruz. Aslında bizler büyük işlere de imza atmanın ayrıcalığını yaşatıyoruz. Tüm Türkiye  ve dünyaya biraz evvel vurguladığımız gibi. Çünkü toplu siparişleri de imza verecek bir gücümüz var. Geride kocaman bir dev kadro var aslında ve bu konu açılmışken özür dileyerek öncelikle size tabii ki bu ve sonrasındaki o görünmeyen kahramanları izinle diyorum ki emeğinize, yüreğinize sağlık olsun. Çünkü çok büyük projelerde imzanız var. Şu an isim verebilirsin rahatlıkla

Erol UÇAR: Şöyle 3 yıl önce Cumhurbaşkanı’mızın restorasyon işlerini yaptık. Eski kapıların merdiven korkuluklarını yaklaşık yüz yüze 15 yıl önce yapılmış. İtalyanlar yapmış, muhtemelen onlara restorasyonlarını yaptık. Cumhurbaşkanlığı’nın işlerini bitirdikten sonra Çamlıca Camii’nin kapılarını yaptık. Atölye kapılarını bu şekilde, Pelikan Evleri’nin bazı özel mülklerin kapıları gibi

Fuar TV Muhabiri:  Yani saymaya dakikalar yetmez. Ama biz her yerdeyiz. Vurguladık aslında O zaman nice nice yıllar boyu, hatta nesiller boyu nice fuarlarda görüşmek dileğiyle, Sağlıcakla.

Erol UÇAR: Çok teşekkürler, sağ olun, çok sağ olun.

Fuar TV Muhabiri:  Evet, Fuar TV izleyicileri İstanbul Fuar Merkezi’nde mobilya fuarında yerini alan İstanbul Sanat Ferforje firmasına teşekkür ediyor, Sözü merkez stüdyolarına bırakıyoruz.

Şubat 10, 2022
HABERLER