İstanbul Mobilya Fuarı 25-30 Ocak 2022’de İFM Yeşilköy’deyiz!


İstanbul Sanat Ferforje, 25-30 Ocak 2022 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi ( Istanbul Fuar Merkezi )‘nde gerçekleşecek olan İstanbul Mobilya Fuarı‘ndaki standımıza bekleriz.

Stand alanı : 9. Salon 901/B

istanbul furniture fair 25 - 30 ocak sf

Fuara Ulaşım

Dış ülkelerden ve Türkiye’nin diğer illerinden İstanbul Havalimanı’na gelen ziyaretçi, katılımcı ve konuklar, her yarım saatte bir havalimanından kalkan transfer araçları ve ya HAVAİST’in Bakırköy araçları ile Istanbul Fuar Merkezi’ne rahatlıkla ulaşabiliyor.

E5, TEM Otoyolu ve Sahil Yolu’nun kesişme noktasında olan Istanbul Fuar Merkezi’nin sahip olduğu konum avantajı bunlarla da bitmiyor. Şehir merkezine rahat ve hızlı bağlantı sağlayan şehir içi ulaşım ağlarına yakınlık da ayrı bir avantaj yaratıyor.

Metro, metrobüs, marmaray ve ido hatları fuarlara yüzbinlerce kişinin hızla ve en kolay biçimde ulaşmasını sağlıyor.

Ücretsiz Online Davetiye – IIFF 2022 İstanbul Mobilya Fuarı

ONLINE ZİYARETÇİ DAVETİYESİ

Fuar Hakkında
İstanbul Mobilya Fuarı

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Mos Fuarcılık A.Ş. iş birliği ve Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) desteği ile ziyaretçilerini ağırlayacak olan İstanbul Mobilya Fuarı için geri sayım başladı.

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi’nde eş zamanlı olarak;
brüt 260.000 m²’lik bir alanda düzenlenecek olan İstanbul Mobilya Fuarı;
Ürün gruplarına göre ayrılmış 23 Salonda 3000’den fazla marka katılımı ile ülkemizde bu güne kadar en büyük fuar olurken Avrupa’da da kendi alanında en büyük ikinci fuar olma konumuna erişmiş olacak.

25 – 30 Ocak 2022 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi’nde eş zamanlı olarak düzenlenecek Türk fuarcılık tarihinin en büyük fuarı IIFF 2022 İstanbul Mobilya Fuarı, mobilya sektörünü Türkiye’de ilk kez iki ayrı fuar merkezinde buluşturacak. Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) desteği, Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Mos Fuarcılık A.Ş. iş birliğiyle toplam 25 salonda gerçekleşecek fuara 6 kıtadan olmak üzere 150’den fazla  ülkeden on binlerce sektör profesyonelinin katılması bekleniyor.

İlklerle dolu dev buluşma

Sektörün ilklerle dolu, en büyük buluşması olan IIFF 2022, Türk mobilyalarının üretim, kalite ve tasarım gücünü dünyaya gösterecek. Fuarda, toplam 25 salonda modern, modüler lüks mobilyalardan bebek, çocuk ve genç mobilyalarına ofis, okul ve eğitim ve bahçe mobilyalarına kadar çok sayıda kategoride binlerce ürün çeşidi ile yatak, baza ve aksesuar malzemeleri gibi mobilyanın alanına giren tüm ürünlerle Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarının yön verdiği yeni nesil kumaşlardaki son trendler sergilenecek.  Ziyaretçiler, İstanbul Fuar Merkezinde Modern-Modüler, Yatak-Baza, Bahçe Mobilyaları, Ofis-Okul Mobilyaları, Aksesuar ve Kumaş kategorilerinde, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde ise Modern-Modüler Mobilyalar, Lüks Mobilyalar ve Çocuk Genç Odası Mobilyaları kategorilerinde binlerce ürün çeşidini inceleme fırsatı bulacak.

İki fuar merkezi arasında ulaşımı kolaylaştırmak için,  fuar süresince 11.00 – 16.00 saatleri arasında yarım saatte bir servisler bulunacak olup, ziyaretçiler bulundukları fuar merkezinden diğerine gitmek için bu servis hizmetinden ücretsiz yararlanabilecekler.
Aynı zamanda istanbulmobilyafuari web sitesinden ücretsiz olarak temin edebilecekleri tek bir davetiye ile her iki fuar merkezine de kolaylıkla giriş yapabilecekler.

25 Ocak 2022’de kapılarını açan fuar, 25-29 Ocak 2022 tarihlerinde 10.00-19.00, 30 Ocak 2022 tarihinde 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Fuar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak ve davetiye oluşturmak için aşağıdaki fuar linkini ziyaret edebilirsiniz:

www.istanbulmobilyafuari.com


Fuar Adres Bilgileri:
Yeşilköy Mah. İstanbul Fuar Merkezi
PK 34149 Bakırköy / İstanbul

Fuar Çalışma Saatleri

Haftaiçi – Haftasonu
10:00 / 19:00 – 10:00 / 18:00

Misafirimiz olarak fuar alanımıza gelmek isterseniz aşağıdaki iletişim bilgilerinden Erol beyi arayabilirsiniz.

Erol UÇAR
0539 317 29 71

İstanbul Sanat Ferforje
Demiri sevgimizle dövüyor, terimizle suluyoruz.

0212 472 24 26
info@istanbulsanatferforje.com

Ocak 25, 2022
HABERLER